Leivadi
Εγγραφή Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Casino Αναζήτηση Σημερινά Μηνύματα Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα
Επιστροφή   InOut > Κύρια 'Αρθρα > Τεχνολογικά-Επιστημονικά
Find All Thanked Posts
Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Αξιολόγηση: Αξιολόγηση θέματος: 2 Ψήφοι, 5,00 κατά μέσο όρο. Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-05-09, 16:18   #1
texasasl
Υπεύθυνος Σελίδας 
Το avatar του χρήστη texasasl
 
Εγγραφή: 21-01-2005
Περιοχή: Aθηνα
Ηλικία: 70
Μηνύματα: 42.152
Thanks: 2.121
Thanked 18.084 Times in 8.870 Posts
Το ευρωπαϊκό ανοικτό Διαδίκτυο είναι κάτω από επικείμενη απειλή

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 5 Μάη 2009
Να μην επιτρέψουμε στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο να κλειδώσει το Διαδίκτυο! Δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής! Δράστε τώρα!


Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν είναι υπό όρους
Ο κάθε ιδιοκτήτης ιστοχώρου έχει συμφέρον για την υπεράσπιση της ελεύθερης χρήσης του Internet.
Το ίδιο έχει ο καθένας που χρησιμοποιεί το Google ή το Skype ... καθένας που εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, κάνει έρευνα κάθε είδους,είτε για προσωπικά προβλήματα είτε για λόγους υγείας ή ακαδημαική μελέτη ... ο καθένας που αγοράζει μέσω internet, ο καθένας που κάνει ραντεβού μέσω ιντερνετ επικοινωνεί μέσω internet που ακούει μουσική μέσω internet , βλέπει βίντεο μέσω internet.

Το Διαδίκτυο, όπως το γνωρίζουμε, βρίσκετε σε σε κίνδυνο λόγω των προτεινόμενων νέων κανόνων της ΕΕ που θα διετελεστούν στα τέλη Απρίλη.
Σύμφωνα με την προτεινόμενη νέα ρύθμιση, οι πάροχοι ευρυζωνικών συνδέσεων (ISP) θα μπορούν νόμιμα να περιορίσουν τον αριθμό των ιστοσελίδων που μπορείτε να επισκεφτείτε και να σας πουν αν έχετε ή όχι το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μεταμφιεσμένο ως "νέες επιλογές του καταναλωτή" όπου δήθεν οι άνθρωποι θα μπορούν να επιλέξουν απο αυτό.
Θα προσφέρονται στο κόσμο πακέτα όπως στην τηλεόραση με περιορισμένη πρόσβαση.
Αυτό σημαίνει ότι το Διαδίκτυο θα πρέπει πακεταριστεί και η ικανότητά σας να έχετε πρόσβαση και να προσθέσετε περιεχόμενο θα μπορεί να υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς.
Το πρόγραμμα θα δημιουργήσει κουτιά " δυνατότητας πρόσβασης στο Internet", που δεν ταιριάζει με τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε σήμερα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Διαδίκτυο επιτρέπει τις ανταλλαγές μεταξύ ατόμων που δεν μπορούν να ελέγχονται ή "διευκόλυνονται" από κανένα μεσάζοντα (Κράτος ή Εταιρεία) και αυτή η δυνατότητα βελτιώνει τη ζωή των πολιτών, αλλά σπρώχνει την βιομηχανία να χάνει την εξουσία και τον έλεγχο.
Αυτός είναι ο λόγος που πιέζουν τις κυβερνήσεις να κάνουν αυτές οι αλλαγές.

Η δικαιολογία είναι για τον έλεγχο της ροής της μουσικής, των ταινιών και του περιεχομένου ψυχαγωγίας κατά της εικαζόμενης πειρατείας όπου "κατεβάζετε" ελέυθερα , χρησιμοποιώντας το P2P file-sharing (torrents).
Ωστόσο, τα πραγματικά θύματα αυτού του σχεδίου θα είναι όλοι οι χρήστες του Internet και η δημοκρατική και ανεξάρτητη πρόσβαση στις πληροφορία ,στον πολιτισμό.

Σκεφθείτε πώς χρησιμοποιείτε το Internet!
Τι θα σημαίνει για σας αν καταργηθεί η ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο;
Προς το παρόντο Internet είναι για τη ζωή και την ελευθερία. Για αγορές, κρατήσεις εισιτηρίων θεάτρου, διακοπές, μάθηση, αναζήτηση εργασίας, των τραπεζικών συνδιαλλαγών , και το εμπόριο. Είναι, ακόμη θέματα σχετικά με την διασκέδαση - ραντεβού, κουβεντούλες(chat), προσκλήσεις, μουσική, διασκέδαση, πλάκες, ακόμη και μια δεύτερη ζωή.

Είναι ένα εργαλείο για να εκφράσουμε τον εαυτό μας, να συνεργαστούμε, να καινοτομήσουμε, να μοιραστούμε, να προωθήσουμε νέες επιχειρηματικές ιδέες,να φτάσουμε νέες αγορές - ευδοκιμήσουμε χωρίς μεσάζοντες ..

Σκεφτείτε - Ποιός είναι ο δικτυακό σας τόπος;
Αν δεν έχουν αυτή τη διεύθυνση στο "πακέτο" των συχνά επισκεπτώμενων ιστοσελίδων - δεν θα είναι σε θέση να σας βρουν.
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να αγοράσουν, ή βιβλίο ή να εγγραφούν, ή ακόμη και να σας δούν στο διαδίκτυο.

Η επιχείρησή σας δεν θα είναι σε θέση να βρεί εξειδικευμένους προμηθευτές των προϊόντων - και να συγκρίνει τις τιμές.

Εάν πέρνετε κάποια χρήματα από τις διαφημίσεις στο δικτυακό σας τόπο, αυτά θα μειωθούν. Φυσικά η Amazon και λίγες επιλεγμένς υπηρεσίες θα είναι εντάξει, αφου θα περιλαμβάνεται στο πακέτο.
Αλλά η διαφήμιση σας στο Google ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα, θα είναι όλο και πιο άχρηστη. Το Skype θα μπορούσε να μπλοκαριστεί. (Όπως γίνεται ήδη στη Γερμανία για τη χρήση του από το iPhone)
Οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί κυριολεκτικά να εξαφανιστούν, κυρίως εξειδικευμένες, χειροτεχνικές ή εξειδικευμένες επιχειρήσεις.

Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα - μπορούμε να χάσουμε την χωρίς περιορισμούς και ελεύθερη χρήση του Διαδικτύου. Η δική μας ελευθερία (στην επιλογή των πληροφοριών, της αγοράς, πολιτισμού, αναψυχής) θα περικοπεί.
Οι προτάσεις της ΕΕ κρύβουν ένα τεράστιο κίνδυνο για το μέλλον μας. Έχουν αρχίσει να γίνονται νόμοι - και θα είναι σχεδόν αδύνατο να αναστραφούν.

Οι άνθρωποι (ακόμα και τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έχουν δικαίωμα ψήφου σε αυτό) δεν φαίνεται να κατανοούν πλήρως τις επιπτώσεις και τις νομικές αλλαγές που είναι τυλιγμένες σε κάτι που ονομάζεται "Telecoms Package" που εφησυχάζει τους πολίτες κάνοντας τους να σκέφτονται ότι αφορά μόνο την βιομηχανία.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, και αποκρυπτόμενες από την κοινή θέα, οι τροπολογίες είναι σχετικές με τον τρόπο που το Internet θα λειτουργήσει στο μέλλον! Κείμενο που εκφράζει τα δικαιώματά σας για την πρόσβαση και τη διανομή περιεχομένου, υπηρεσιών και εφαρμογών, είναι έτοιμο να διαγραφεί.

Για αυτό απευθυνθείτε με επιστολές και mail στους Έλληνες βουλευτές του Ευρωπαικού κοινοβουλίου και στείλτε τους την πάρακατω επιστολή προτρέποντας τους να αρνηθούν την ψήφο τους στην στέρηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο ευρωπαϊκό διαδίκτυο.

Συνιστώμενη επιστολή πρός τους αντιπροσώπους της χώρας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Παράθεση:
Αγαπητέ Κύριε[α] [ευρωβουλευτής]
Θα επιθυμούσα να επιστήσω την προσοχή σας στη λειτουργία τηλεπικοινωνιών για την οποία πιστεύω θα ψηφιστεί από τις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 5 Μαίου από όλους τους ευρωβουλευτές.
Έχω σοβαρές ανησυχίες ότι οι αλλαγές που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει έχουν επιπτώσεις γενικά στην επιχείρηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καταλαβαίνω ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει να περιλάβει τις αλλαγές στο νόμο που έχει επιπτώσεις στην πρόσβασή μου στο Διαδίκτυο, προσπαθώντας να περιορίσει ή να τοποθετήσει τους όρους στη δυνατότητά μου να έχω πρόσβαση στους ιστοχώρους και τις υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώ το Διαδίκτυο για να εργαστώ, να ψωνίσω, να κοινωνικοποιήσω, να επικονωνήσω με την τράπεζα μου, να κάνω έρευνα, να ακούσω τη μουσική, να απολαύσω τις πολιτιστικές δραστηριότητες, να συζητήσω με τους φίλους και την οικογένεια, για εύρεση εισιτηρίων, να επιλέξω τις διακοπές μου, να ακολουθήσω τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι… και πολύ περισσότερα.

Οι αλλαγές στο νόμο που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει θα επιτρέψουν στον ευρυζωνικό προμηθευτή μου για να μου προσφέρουν μια περιορισμένη, περιορισμένη ή υπό όρους υπηρεσία.

Η ανησυχία μου είναι ότι τέτοιες αλλαγές θα σκοτώσουν τη ζωή του Διαδικτύου δεδομένου ότι την ξέρουμε, και θα μπορούσαν να ασκήσουν σοβαρή, καταστρεπτική οικονομική επίδραση στην οικονομία της Ευρώπης.

Γράφω για να σας ρωτήσω, ως αντιπρόσωπό μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εάν θα ψηφίσετε να προστατεύσετε το δικαίωμά μας στην ελευθερία χρήσης του διαδικτύου.

Δεδομένου ότι ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία, πρέπει να συζητήσουμε ανοιχτά αυτά τα ζητήματα και να καθιερώσουμε τις αρχές για το Διαδίκτυο ως κοινωνία.

Παρακαλώ υποστηρίξτε τις τροποποιήσεις που διατηρούν τα δικαιώματά μου να έχω πρόσβαση και να διανείμω στο περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές και να απορρίψω οποιοδήποτε κείμενο που μιλά για το νόμιμο περιεχόμενο ή για την τοποθέτηση των περιορισμών, των περιορισμών ή των όρων στην πρόσβαση Διαδικτύου μου.

Εδικά θα επιθυμούσα την εγγύηση για τα δικαιώματά μου να χρησιμοποιήσω ελεύθερα το Διαδίκτυο, και να εξασφαλίσω ότι όλοι οι ιστοχώροι και οι υπηρεσίες είναι προσιτοί σε όλους τους χρήστες.

Με τιμή...........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πληροφορίες για τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και επικοινωνία μαζί τους θα βρείτε στο: http://www.laquadrature.net/wiki/Eurodeputes_GR

----------------------------------
Πηγή: InOut.gr
----------------------------------
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  free.JPG Εμφανίσεις:  407 Μέγεθος:  184,5 KB  
__________________
Η Ευρώπη εκβιάζει..
Οι υπουργοί κωφεύουν..Οι πολιτικοί πάνε διακοπές....Οι συνδικαλιστάδες εκβιάζουν...
Οι ανεγκέφαλοι απαιτούν...Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στενάζουν στην ανεργία....Οι δημόσιοι υπάλληλοι απλά υφίστανται κάποια μέτρα...
Το μάρμαρο πληρώνουν συνταξιούχοι και μισθωτοί.... Ως ΠΟΤΕ ;;;;
texasasl is offline   Απάντηση με παράθεση Share on facebook
The Following 16 Users Say Thank You to texasasl For This Useful Post:
antros22 (05-05-09), artpapan (08-05-09), constas40 (18-05-09), greca (02-05-09), manosgl (02-05-09), mpagasas (08-05-09), nikpanos (03-05-09), ntggl19 (01-05-09), paulina (02-05-09), Pirate Queen (01-05-09), siss400 (01-05-09), sonja (06-05-09), syriana (01-05-09), Tassos (01-05-09), V4Vendetta (02-05-09), vaggelinos (06-05-09)
Παλιά 01-05-09, 17:40   #2
Petroula
Vip Person
 
Το avatar του χρήστη Petroula
 
Εγγραφή: 18-11-2007
Περιοχή: crete
Ηλικία: 46
Μηνύματα: 2.279
Thanks: 3.745
Thanked 2.037 Times in 920 Posts
καλα κρασα............................................. ..
Petroula is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-09, 18:08   #3
fysiken21
Top Member 
Το avatar του χρήστη fysiken21
 
Εγγραφή: 10-10-2008
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.021
Thanks: 928
Thanked 3.010 Times in 1.578 Posts
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο siss400 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα κρασα............................................. ..
Μόνοι κερνάνε,μόνοι πίνουν.Την βλέπω τη δουλειά.Ακύρωση όλων των συνδέσεων σε μια μέρα να δεις τι καλά που θα το ανοίξουν πάλι
fysiken21 is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-09, 21:57   #4
ntggl19
New Member

 
Εγγραφή: 01-05-2009
Περιοχή: _
Μηνύματα: 3
Thanks: 9
Thanked 1 Time in 1 Post
Έστειλε σε 5.....να δουμε τι θα μου απαντήσουνε.......thanks πάντως....
ntggl19 is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-09, 23:17   #5
sobalarax
New Member

 
Εγγραφή: 05-05-2008
Περιοχή: GR
Μηνύματα: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ntggl19 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έστειλε σε 5.....να δουμε τι θα μου απαντήσουνε.......thanks πάντως....
Σε ποιούς αν επιτρέπεται? Προτείνω (και μάλλον 8α στείλω) στον Ψαριανό..

Αντε να δούμε τι άλλο θα κάνουν μέχρι να βγούν στους δρόμους όλοι.. (ελπίζω όχι πολλά..)
sobalarax is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-09, 23:38   #6
dxdemetriou
New Member

 
Εγγραφή: 15-06-2005
Περιοχή: Cyprus
Μηνύματα: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Αν γίνει κάτι τέτοιο και φανεί ότι είναι μονόδρομος, θα έχει πολύ κόσμο που θα ζητήσει μείωση της ταχύτητας στο minimum και άλλοι που θα το βγάλουν εντελώς. Οι πρώτοι που θα είναι οι ζημιωμενοι θα είναι οι providers, μετά οι διαφημιστές, και θα αρχίσουν όλοι να γυρεύουν κάτι άλλο.
Έχω αλλάξει διάφορους παροχείς λόγω κλειστών ports και περιορισμών ταχυτήτων. Τώρα να έχω και περιορισμό κινήσεων, αυτό πάει πολύ.
Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή σε όλους τους τομείς, αν και πάλι δεν μπορουν να τα περιορίσουν όλα. Δυστηχώς όλα πάνε υπέρ με όποιον έχει το χρήμα, αλλά πάλι και να το κάνουν αυτό, εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που θα αγόραζε κάτι επειδή δεν το βρίσκει στο ιντερνετ. Αν νομίζουν ότι θα πάει αναλογικά με το όσα κατεβάζει ο κόσμος από το ιντερνετ σημαίνει ότι θα πωλούνται αντίστοιχα.. λανθάνονται.
Όπως και να 'χει, αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε οργανωμένα.
dxdemetriou is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 04:38   #7
redrum
New Member

 
Εγγραφή: 30-03-2009
Περιοχή: Greece
Μηνύματα: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ασαφειες

Καλο ολο αυτο το θεωρητικο μπλα-μπλα , αλλα πουθενα δεν αναφερει την ιδια την προταση. Θεωρω απαραδεκτο να στειλω σε ευρωβουλευτη επιστολη για αρνητικη ψηφο , οταν εγω ο ιδιος δεν εχω διαβασει την εισηγηση. Στην επιστολη αναφερει αρχικα : " Έχω σοβαρές ανησυχίες ότι οι αλλαγές που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει έχουν επιπτώσεις γενικά στην επιχείρηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση." Χωρις να εχουμε διαβασει την εισηγηση, οποιαδηποτε ανησυχια ειναι παντελως αβασιμη. Μπορει καποιος να βρει πληροφοριες για το συγκεκριμενο νομοσχεδιο να μαθουμε τελικα τι προσπαθει να περασει η Ε.Ε. ?
redrum is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 11:09   #8
V4Vendetta
New Member

 
Το avatar του χρήστη V4Vendetta
 
Εγγραφή: 29-11-2007
Περιοχή: Kavala
Μηνύματα: 6
Thanks: 25
Thanked 4 Times in 4 Posts
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fysiken21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μόνοι κερνάνε,μόνοι πίνουν.Την βλέπω τη δουλειά.Ακύρωση όλων των συνδέσεων σε μια μέρα να δεις τι καλά που θα το ανοίξουν πάλι

Σωστό αυτό, αλλά να το κάνουμε και εμφανές, δηλαδή στο διαδύκτιο πχ. είμαι ο τάδε και διαμαρτύρομαι γιαυτό και έκανα αίτηση διακοπής. Να δεις μετά τι έχει να γίνει.... πόσο διαρκεί ένα τηλεφώνημα, σε τόσο χρονικό διάστημα θα γίνει και η ακύρωση της απόφασης...
__________________
Do not do what you don't want others to do to you.... Βecause I am watching you ...
:emot107:
V4Vendetta is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 14:00   #9
bogusj
Member


 
Το avatar του χρήστη bogusj
 
Εγγραφή: 19-05-2005
Περιοχή: Athens
Ηλικία: 47
Μηνύματα: 46
Thanks: 35
Thanked 23 Times in 15 Posts
Γιατί δεν έχουμε φτιάξει ακόμα μια ομαδική επιστολή ώστε να την υπογράψουμε όλοι;;;
__________________
Όλες οι ανθρώπινες πράξεις έχουν ως αίτιο ένα από τα εξής επτά:
τύχη, φύση, παρόρμηση, συνήθεια, λογική, πάθος, πόθο.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (384 – 322 π.Χ.)
bogusj is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 14:25   #10
greca
Vip Person
 
Το avatar του χρήστη greca
 
Εγγραφή: 20-03-2007
Περιοχή: Λ.Α. (Λεκανοπέδιο Αττικής!)
Ηλικία: 43
Μηνύματα: 2.312
Thanks: 1.439
Thanked 931 Times in 530 Posts
http://www.inout.gr/showthread.php?t=38721

__________________

"Μη βιάζεσαι να ξεπουλάς σε μικροπωλητές το θησαυρό που' χεις μαζέψει στην ψυχή σου. Όση ανάγκη και αν έχεις. "Μη δίνετε τα άγια στα σκυλιά", έλεγε ο Χριστός. "
Το χρώμα του φεγγαριού - Α.Παπαδάκη...


A mother's heart is the child's classroom.- Henry Ward Beecher

«Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος νικάμε».- Μαχάτμα Γκάντι


greca is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 14:46   #11
texasasl
Υπεύθυνος Σελίδας 
Το avatar του χρήστη texasasl
 
Εγγραφή: 21-01-2005
Περιοχή: Aθηνα
Ηλικία: 70
Μηνύματα: 42.152
Thanks: 2.121
Thanked 18.084 Times in 8.870 Posts
Σχετικές συζητήσεις υπάρχουν στα:

http://foss.uoa.gr/forum/viewtopic.php?f=10&t=236

http://foss.ntua.gr/forum/index.php?topic=857.0

Όπως θα διαβάσεις και στη διεύθυνση http://blackouteurope.eu/ κατεβαίνει ψήφισμα στο ευρωκοινοβούλιο που επιβάλλει την παροχή υπηρεσιών ίντερνετ στην μορφή πακέτων υπηρεσιών, με σκοπό τον εν αγνοία των χρηστών περιορισμό των υπαρχόντων ελευθεριών...

Περισσότερα μπορείς να δεις κι εδώ http://www.openrightsgroup.org/2009/...us-amendments/

Υ.Γ. Πληροφοριακά σας λέω ότι το θέμα ήδη αναδημοσιεύθηκε από δεκάδες blogs και ιστοσελίδες ελληνικές.
__________________
Η Ευρώπη εκβιάζει..
Οι υπουργοί κωφεύουν..Οι πολιτικοί πάνε διακοπές....Οι συνδικαλιστάδες εκβιάζουν...
Οι ανεγκέφαλοι απαιτούν...Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στενάζουν στην ανεργία....Οι δημόσιοι υπάλληλοι απλά υφίστανται κάποια μέτρα...
Το μάρμαρο πληρώνουν συνταξιούχοι και μισθωτοί.... Ως ΠΟΤΕ ;;;;
texasasl is offline   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to texasasl For This Useful Post:
ntggl19 (02-05-09)
Παλιά 02-05-09, 17:37   #12
gypas2009
New Member

 
Εγγραφή: 19-03-2009
Περιοχή: Thessaloniki
Μηνύματα: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Καλά ας το κάνουν και όπως είπε και κάποιος φίλος πριν θα βάλω και εγώ την μικρότερη ταχύτητα...Απο τη μια σου προσφέρουν υψηλές ταχύτητες για να "κατεβάζεις" (το λένε άλλοι διακριτικά και άλλοι φανερά οταν διαφημίζουν προϊόντα ADSL) και μετά "μην κατεβάζεις εκείνο και το άλλο"...Ξεκάθαρη κοροϊδία..Ασυζητητί τη μικρότερη ταχύτητα...Αλλά νομίζω ότι δεν είναι παράνομο πχ να (δια)μοιράζεσαι με κάποιο φίλο σου μια ταινία, είτε το κάνεις χέρι χέρι ή μέσω ιντερνέτ...ούτε την πουλάς ούτε την προβαλεις δημόσια... Δεν νομίζω παντως να προχωρήσει...
gypas2009 is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-09, 17:41   #13
ntggl19
New Member

 
Εγγραφή: 01-05-2009
Περιοχή: _
Μηνύματα: 3
Thanks: 9
Thanked 1 Time in 1 Post
Thumbs up

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sobalarax Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ποιούς αν επιτρέπεται? Προτείνω (και μάλλον 8α στείλω) στον Ψαριανό..

Αντε να δούμε τι άλλο θα κάνουν μέχρι να βγούν στους δρόμους όλοι.. (ελπίζω όχι πολλά..)
Στην τύχη τους διάλεξα.....
Georgio GEORGIOU
Georgio TOUSSA
Katerina BATZELI
Giorgo DIMITRAKOPOULO
Emmanouil ANGELAKA

Μέχρι τώρα καμία απάντηση......
ntggl19 is offline   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ntggl19 For This Useful Post:
nikpanos (16-05-09)
Παλιά 03-05-09, 00:19   #14
dxdemetriou
New Member

 
Εγγραφή: 15-06-2005
Περιοχή: Cyprus
Μηνύματα: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά από αυτά που διάβασα..
Εξαρτάται από τους παροχείς internet αν θα βάλουν τους περιορισμούς ή θα τους υποχρεώνει ο νόμος;

Διάβασα και για πακέτα που θα δίνουν οι παροχείς ανάλογα με το πώς θέλει κάποιος να χρησιμοποιεί το internet, αν και οι περισσότεροι θα βάζουν περιοριστικά πακέτα εν αγνοία τους.

Απ' ότι κατάλαβα γυρεύουν τρόπο οι βιομηχανίες να βγάζουν αυτά που νομίζουν ότι χάνουν. Άρχισαν με το να κάνουν προτάσεις στους παροχείς να χρεώνουν έξτρα και μετά προχώρησαν σε περιορισμούς. Ο πλήρης περιορισμός δεν θα συμφέρει κανένα και θα το δουν σύντομα. Σκευτείτε μόνο πόσα τηλεφωνήματα θα γίνονται στους παροχείς καθημερινά για λάθος μπλοκαρισμένα sites, και μην μου πείτε ότι δεν θα κάνουν λάθη.

Ακόμη δεν αποκλείεται να το κάνουν αυτό για να μάθουν ορισμένα sites ώστε να προσπαθήσουν να τα κλείσουν, γιατί δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα παίρνουν τηλέφωνα και θα δίνουν συγκεκριμένες διευθύνσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dxdemetriou : 03-05-09 στις 00:26.
dxdemetriou is offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-09, 12:46   #15
fysiken21
Top Member 
Το avatar του χρήστη fysiken21
 
Εγγραφή: 10-10-2008
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.021
Thanks: 928
Thanked 3.010 Times in 1.578 Posts
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gypas2009 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά νομίζω ότι δεν είναι παράνομο πχ να (δια)μοιράζεσαι με κάποιο φίλο σου μια ταινία, είτε το κάνεις χέρι χέρι ή μέσω ιντερνέτ...ούτε την πουλάς ούτε την προβαλεις δημόσια... Δεν νομίζω παντως να προχωρήσει...
Μάλλον το πιο σωστό να πούμε είναι πως δεν υπάρχει το κατάλληλο νομικό πλαίσιο.
fysiken21 is offline   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to fysiken21 For This Useful Post:
nikpanos (16-05-09)
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Members who have read this thread : 147
19maria, aamanatides, aceman, adreas7, aivaaj, alcemist, Alex1kgr, aliavv, amethyst, anarxaki, andymost, ANTHI59, antonis68, antros22, apolytos, Arielis, Arkanas, artpapan, asimovgr, asterias12, baban, babiswood, billymambo, Bljchris, bogusj, bonfire, captaingeorge, cleever, Connect, constas40, crazysax, creativo, CybeRNerO, dafny, DarkLink, deker, dimokritos, diorthotis, ditr0d, DoSMaN, dpsycho, DRaider, dram, DrDolittle, dusan, dxdemetriou, elena40, Elvenroth, eniornyath, eugen42, evan84, FUFUTOS, Fuggy, fysiken21, gekan, georgaleos232, gerasimos83, Giorgos, giorgos111, giorgos1970, gpusr, greca, gypas2009, Hayate, impact, incisiv, jbrcre, jimgrks, jojok, k4ileb, kakos79, katanas, kokkinos1, kokonoula, ksrs, lachesis, LAS, MadAGu, manka1989, Manos301, manosge, manosgl, markos222, MarMar, matsouketes, MIKIAS, Mivas1, mixfotinos, mpagasas, Mpampakas, Mspan, mushaba, Natalia, nikpanos, nispan, ntggl19, p3nny, panosgon, papous444, paulina, peiratis, Petroula, phed, Pirate Queen, ploutarxaki, proalless, qwong, Rambina, rath, redrum, rigas1987, sakis100, saq, sevast99, slimik, sobalarax, sofi, Sofia, sonja, spingast, spirosp, syriana, takis56, tartoufo1973, tessoulitsa, thannoss, thanophoto, tsj1016, TwistedTool, V4Vendetta, vaggelinos, Vasilis, vass, vasse, VENOM13, wwwwx, xorxito
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης Αξιολογήστε αυτό το θέμα
Αξιολογήστε αυτό το θέμα:

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Forum Jump

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σουν Τσου : Η Τέχνη του Πολέμου 2012 Εσωτερική Αναζήτηση - Πνευματικότητα 5 16-08-10 11:28
«Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει» Vendetta Οικονομικά Θέματα 12 13-07-10 16:50
Το Αναρχικό Σχολείο του Summerhill : Απλά Μαθήματα Εφηρμοσμένης Ελευθερίας Petroula Αφιερώματα 10 09-07-10 18:50
Το ΚΚΕ, η άρνηση του χρέους και ο ΣΥΡΙΖΑ antonis68 Γενικές Συζητήσεις 36 12-06-10 13:58
Ένας εβραίος φυτεμένος στην κεφαλή του Eλληνικού συστήματος εξουσίας; Vendetta Γενικές Συζητήσεις 6 11-06-10 22:38


Inout.gr is Poolandered
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι των διαχειριστών ή συντονιστών της σελίδας(εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν είναι υπεύθυνοι για αυτές.
Η αναδημοσίευση άρθρων και δημοσιεύσεων που υπάρχουν στην σελίδα είναι ελεύθερη, αρκεί να αναφέρεται ως πηγή το InOut.gr - Η ελευθερία στην πληροφόρηση στο διαδίκτυο είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.