g7
12-05-09, 11:46
περσι τον Μαιο εκανα μια επεμβαση.Μια μερα πριν εκανα εξετασεις για να γινει η εισαγωγη κι αυτες εδειξαν οτι ειχα 19.000 λευκα αιμοσφαιρια χωρις ομως να ειμαι κρυωμενη η να συμβαινει κατι αλλο.Τοτε βεβαια ισως να μην το προσεξαμε.
Απο τον Ιουλιο και μετα κανω συχνα εξετασεις αιματος λογω χαμηλου αιματοκριτη και σιδηρου και μολις την περασμενη εβδομαδα ο αιματολογος παρατηρησε οτι τα λευκα μου ειναι πολυ αναβεσμενα.
στις 8 Ιουλιου ηταν 14.20
στις 16 ιουλιου ηταν 16.50
στις 3 Σεμπτεμβριου ηταν 15.70
δεν θυμαμαι που εχω βαλει τις εξετασεις οκτωμβριου νοεμβριου δεκεμβριου ιανουαριου μεχρι και μαρτιου.
Κι ερχομαστε στις προσφατες του Απρλιου
στις 25/4 ηταν 14.20
στις 26/4 ηταν 14.60
στις 27/4 και μετα απο δυο ορους που πηρα ηταν 9.60
στις 30/4 ηταν 13.0
στις τελευταιες που εκανα 8 Μαιου τα λευκα ηταν 13.0
Επισης και τα ερυθρα ειναι ανεβασμενα κυμαινονται στο 5,80 με 6.22
Ολα τα παραπανω σε συνδυασμο με τον αιματοκριτη που ειναι μεταξυ 28-29
τον σιδηρο που ηταν 7 τωρα εγινε 22 και την φεριτινη που ηταν 4,2 και τωρα πηγε 3,8.
Παιρνω σιδηρο αλλα δεν αφομιωνεται.
τα λευκα μου ειπαν καποιοι φιλοι γιατροι μπορει να κρυβουν πιο σοβαρες καταστασεις οταν δεν υπαρχει φλεγμονη,οπως διαφορα ειδη καρκινου(Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία) και στο νετ τα ιδια διαβαζω.
βεβαια ξεκινησα να τα παρακολουθω με τον αιματολογο.Εσεις τι λετε?
τι ποσοστο υπαρχει να ειναι λευχαιμια?
Απο τον Ιουλιο και μετα κανω συχνα εξετασεις αιματος λογω χαμηλου αιματοκριτη και σιδηρου και μολις την περασμενη εβδομαδα ο αιματολογος παρατηρησε οτι τα λευκα μου ειναι πολυ αναβεσμενα.
στις 8 Ιουλιου ηταν 14.20
στις 16 ιουλιου ηταν 16.50
στις 3 Σεμπτεμβριου ηταν 15.70
δεν θυμαμαι που εχω βαλει τις εξετασεις οκτωμβριου νοεμβριου δεκεμβριου ιανουαριου μεχρι και μαρτιου.
Κι ερχομαστε στις προσφατες του Απρλιου
στις 25/4 ηταν 14.20
στις 26/4 ηταν 14.60
στις 27/4 και μετα απο δυο ορους που πηρα ηταν 9.60
στις 30/4 ηταν 13.0
στις τελευταιες που εκανα 8 Μαιου τα λευκα ηταν 13.0
Επισης και τα ερυθρα ειναι ανεβασμενα κυμαινονται στο 5,80 με 6.22
Ολα τα παραπανω σε συνδυασμο με τον αιματοκριτη που ειναι μεταξυ 28-29
τον σιδηρο που ηταν 7 τωρα εγινε 22 και την φεριτινη που ηταν 4,2 και τωρα πηγε 3,8.
Παιρνω σιδηρο αλλα δεν αφομιωνεται.
τα λευκα μου ειπαν καποιοι φιλοι γιατροι μπορει να κρυβουν πιο σοβαρες καταστασεις οταν δεν υπαρχει φλεγμονη,οπως διαφορα ειδη καρκινου(Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία) και στο νετ τα ιδια διαβαζω.
βεβαια ξεκινησα να τα παρακολουθω με τον αιματολογο.Εσεις τι λετε?
τι ποσοστο υπαρχει να ειναι λευχαιμια?